...og åpner dine mottakere ditt?
Åpne nyhetsbrevet i din nettleser
Facebook

…og åpner dine mottakere ditt?

Det å få mottakere til å åpne e-posten din er første skritt på veien til et vellykket nyhetsbrev. Men hva er egentlig vanlig prosent på åpninger?

Dette spørsmålet besvarer vi nå i bloggen, samtidig som vi forklarer hvordan åpninger faktisk spores og telles. Det er nemlig viktig å vite for å forstå hvorfor du kanskje ikke ser så høy åpningsprosent som du skulle ønske...

Det er også store forskjeller mellom bransjer. Vi har sett på noen store rapporter fra forskjellige deler av verden, for å gi et innblikk i det at 20% åpningsrate kan være bra for noen, mens andre burde kunne forvente godt over 30%.

Uansett, her kan du dermed raskt se hvordan du ligger ann:
https://blogg.mailmojo.no/2015/06/hva-er-vanlig-apningsprosent-pa-nyhetsbrev/

Nyhet i MailMojo: Eksporter kontakter og statistikk!
Flere steder i MailMojo kan du nå eksportere kontakter: Hele e-postlister, bestemte utvalg eller segmenter, og ikke minst statistikk over f.eks. hvem som åpnet et bestemt nyhetsbrev. Vi har laget en video og viser deg hvordan.
 
 
Du mottar dette nyhetsbrevet til fordi du er en av våre kjære brukere, eller har meldt deg på vårt nyhetsbrev. Derfor ønsker vi en sjelden gang i blandt å dele nyheter om MailMojo og tips om nyhetsbrev generelt med deg. Vil du melde deg av? Da blir vi triste, men det er selvsagt mulig.
Eliksir AS, Sandakerveien 24 C, 0463 Oslo.
E-post: hjelp@mailmojo.no
Telefon: 21 42 30 30
fb Følg oss på Facebook
 
twtr Følg oss på Twitter
Del nyhetsbrevet på Facebook